Vid allergier och överkänslighet fråga gärna oss i personalen!!
7 Juli
Kyckling cordon blä!
Nej, det är inget fel på namnet – det är bara så franskt fint att det låter som en kyckling som snubblar på sin egen elegans. Inuti gömmer sig skinka och ost som har en het affär, omringade av gyllene panering. Till det får du hasselbackspotatis som är så noggrant snittad att den borde få betalt per skiva – och en rödvinssås som är lika dramatisk som en såpopera. Bonjour måndag!
8 Juli
Raggmunkens hämnd
Dags att omfamna Sveriges mest underskattade superhjälte: Raggmunken! Tillsammans med sitt sidekick stekt fläsk, lingon som ser ut att vara direktimporterade från en Astrid Lindgren-novell, och en löksås som är så karamelliserad att den nästan ber om att bli efterrätt, levererar den ett smakknock-out som får dig att skrika JA TACK, MER!
9 Juli
Grillbuffé: Operation köttsvett
Grillen är hetare än din crush på högstadiet. Vi slänger på allt vi hittar – kött, kyckling, vegetariska läckerheter, kanske en korv som glömdes där sen förra året (skojar, eller gör vi?). Det blir rök, det blir smak, det blir så mycket buffé att du tappar bort tallriken och bara äter direkt från grillen (inte rekommenderat, men förståeligt). Onsdagen har aldrig varit så köttig.
10 Juli
Pollock party med potatisdans
Du trodde torsdagen var tråkig? FEL. Pollock (a.k.a. "Fisken med det coolaste artistnamnet") har tagit på sig sin vitvinssås som om det vore smoking, och glider in tillsammans med smörslungad potatis som bara: ”We fancy now.” Den här rätten är som en semester till västkusten – minus sanden i skorna.
11 Juli
Schnitzel Friday Extravaganza
Det är fredag. Du har överlevt veckan. Det är dags att fira med något som är platt, krispigt och större än ditt ansikte – SCHNITZEL! Serveras med tillbehör som varierar beroende på humör, månfaser och vem som vaknade först i köket. Det blir gott, det blir mycket, det blir… SCHNITZEL FREDAG, BABY! 🔔🎉
Nu går vi på SEMESTER och är tillbaka Vecka 31
Via